Win 2 reisvouchers ter waarde van 100 Euro per voucher!

Gepubliceerd op: 26-04-2020

Vandaag geen gewone Passies Travel Tip on Sunday. Ik wil de komende 2 weken van jou weten wat jij nog op je bucket list hebt staan aan reisbestemmingen. Als jij me jouw top 3 reisbestemmingen geeft waar je nog niet geweest bent, maar heel graag wil bezoeken, dan krijg je in ruil daarvoor de komende weken informatie en reisideeën van mij persoonlijk voor die bestemmingen. Je kunt er ook nog iets te geks mee winnen, voor je volgende reis. Wat moet je doen?

We kunnen nog steeds alleen maar dromen van reizen, en hopelijk kunnen die dromen snel werkelijkheid worden. Mijn eigen wensenlijst is nog best lang. En die gaat van het land van de Tango, Argentinië tot het land van de Maori, Nieuw Zeeland. Maar ook wil ik graag een keertje naar Kopenhagen, of bijvoorbeeld naar Sint Petersburg. Ik ben heel benieuwd of jij ook zo’n bucket list van bestemmingen hebt.

Ik zou het leuk vinden als je mij jouw top 3 per e-mail stuurt. Als het er maar eentje is, of het er maar twee zijn, ook geen probleem. Ik vind het fijn als je jouw lijst per mail stuurt aan info@reismetpassie.nl of via het contactformulier op deze site. Maar je mag ze eventueel ook onder het bericht plaatsen via mijn social media kanalen hoor, of me jouw lijstje sturen in een privé bericht via een van de social media kanalen.

Je vindt reismetpassie op Facebook, Linkedin of Instagram.

Alle top 3 bestemmingen die ik binnenkrijg zullen uitgebreid in de komende weken de revue passeren, met leuke reistips van mij. Jouw lijst vormt dan de inspiratie voor mijn Travel tips on Sunday de komende tijd.

In ruil daarvoor maak jij dan kans op 2 reisvouchers t.w.v. 100 Euro. Eentje mag je zelf gebruiken voor een toekomstige reis, een eentje mag je weggeven aan iemand voor zijn of haar toekomstige reis. Hoe leuk is dat!

Deze vouchers zijn in te leveren op een pakketreis naar keuze bij mij. De voorwaarden staan op de voucher. 

Ik ben benieuwd waar jij nog eens naar toe wilt in de toekomst. Wat is voor jou een droombestemming en waarom? De vouchers worden op zondag 10 mei verloot. Dat doe ik live, middels een vlog.

Je mag dit bericht uiteraard delen, zodat familie, vrienden of collega’s ook kans kunnen maken, of iemand die je een reisvoucher gunt! 

Fijne zondag, stay safe and healthy!