• darkblurbg

Even voorstellen!

Reismetpassie! Dat is niet alleen mijn slogan of motto tijdens vakanties of zakenreizen. Passie was altijd mijn bijnaam in de familie, een soort afkorting van mijn voornaam, Pascall. Een verhuizing naar Thailand in 2004 en een baan in de reisbranche aldaar, zorgden ervoor dat ik compleet met het reisvirus werd besmet. In de tijd voor mijn Thailand avontuur, werkte ik ongeveer 15 jaar voor een grote multinational waar een deel van mijn werk bestond uit het organiseren en begeleiden van incentive reizen en grote meetings in binnen- en buitenland. Na onze Thailand periode werkte ik in diverse functies voor vakantiehuizenaanbieders en touroperators in binnen- en buitenland. 

Ik ben op dit moment woonachtig in Zwitserland, maar breng mijn reizen onder bij Kupers Mobiel Reisadvies in Weert. Dus alle reizen zijn vallen gewoon onder SGR en ANVR voorwaarden. We zijn op 1 oktober verhuisd naar dit mooie land omdat mijn man voor een Zwitsers bedrijf werkt. Maar ik ben uiteraard ook nog wel eens in Nederland. Voor jou als klant is er geen verschil met voorheen, behalve dan dat ik nu vaker per telefoon, zoom of teams met jullie een reis bespreek. Maar dat was in 2020 en 2021 ook al het geval omdat wegens Covid een persoonlijk treffen ook vaak lastig was.

Ik ben zelf een bofbips, want ik heb voor werk, maar ook privé al veel van de wereld gezien. Ik geniet zelf enorm tijdens alle reizen, of dit nu een zakelijk verblijf is in een grote stad of een vakantie op een plek midden in de natuur waar alleen stilte heerst. Ik ben zelf een piet precies, een regelaar, een open persoon die graag een praatje maakt, gek op andere culturen en mensen. Ik ben sportief en actief in het dagelijkse leven en ook op vakantie. Ik sta graag op tijd op, want ik wil geen uur verliezen en wil zoveel mogelijk van een dag genieten (ja, dat geeft soms irritaties bij mijn echtgenoot). Zo'n dag sluit ik wel graag af met lekker eten en een goed glas wijn. Ik ben overigens als de dood voor slangen (die ik ook al vaker ben tegengekomen).

Een goed reisadvies is goud waard

Het voordeel bij het inzetten van een persoonlijk reisadviseur is dat je een goed advies krijgt, en er veel zorgen en geregel uit jouw handen wordt genomen. Zeker in deze tijd zijn er ontzettend veel zaken waar je rekening mee moet houden. Je hebt altijd maar een aanspreekpunt, zowel voor, tijdens als na je reis. Ik ben voor klanten die onderweg zijn 24 uur per dag bereikbaar. Voor het maken van afspraken en informatie ben ik ook zeer flexibel. Kun jij alleen maar op zondag of in de avonduren? Geen probleem. Dan spreken we af op zondag of in de avond. 

Van strandvakantie tot rondreis en nog veel meer.....

Je kunt bij mij terecht voor alle soorten vakanties. Ik ga altijd uit van jouw wensen en dromen. Ik stel die dromen vaak zelf samen, zodat een reis ook echt aan jouw wensen voldoet en je niet perse genoegen moet nemen met een standaard reisplan. Kan niet bestaat niet wat mij betreft. Ik werk vaak samen met lokale partijen die natuurlijk als geen ander de pareltjes weten te vinden op de betreffende bestemming. En dan heb ik het niet alleen over de hotels of andere accommodaties, maar ook over bijzondere excursies of fantastische restaurants die je niet mag missen. 

Je kunt eventueel ook zelf je reizen boeken op mijn site, onder het menu 'online boeken'. Je krijgt dan gewoon wel mijn support. 

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je een keer vrijblijvend een afspraak willen maken? Dan kun je het contactformulier invullen op deze site of je appt, belt of mail me!

Tot snel!

Reislustige groeten,

Pascall