• darkblurbg

Reismetpassie. Dat is niet alleen mijn slogan of motto tijdens vakanties of zakenreizen. Passie was altijd mijn bijnaam in de familie, een soort afkorting van mijn voornaam, Pascall. Een verhuizing naar Thailand in 2004 en een baan in de reisbranche aldaar, zorgden ervoor dat ik compleet met het reisvirus werd besmet. In de tijd voor mijn Thailand avontuur, werkte ik ongeveer 15 jaar voor een grote multinational waar een deel van mijn werk bestond uit het organiseren en begeleiden van incentive reizen en grote meetings in binnen- en buitenland. En na Thailand werkte ik in diverse functies voor vakantiehuizenaanbieders en touroperators in binnen- en buitenland. 

Ik word en werd door veel vrienden en bekenden regelmatig om hulp gevraagd bij het boeken van hun vakantie en ook om advies gevraagd als het om routes, goede restaurants, things to do etc. ging. Zo ontstond het idee om mijn reiservaringen met iedereen te delen en ook een mogelijkheid te scheppen iedereen te helpen bij het zoeken en boeken van een unieke en persoonlijke reis. Want waarom zou ik alle ervaringen en fijne dingen die ik heb gezien en gedaan voor mezelf houden? Het is heel bijzonder, een voorrecht zelfs, om unieke plekjes te zien en te ontdekken, zeker plekken die niet in elke reisgids staan. Het leren kennen van andere culturen is een geweldige ervaring.

Ik geniet zelf enorm tijdens alle reizen, of dit nu een zakelijk verblijf is in een grote stad of een vakantie op een plek midden in de natuur waar alleen stilte heerst. Ik ben zelf een piet precies, een regelaar, een open persoon die graag een praatje maakt, gek op reizen en mensen, en helemaal verliefd op mijn Labrador DJ (die ook regelmatig mee gaat op vakantie). Ik ben sportief en actief in het dagelijkse leven en ook op vakantie. Ik sta graag op tijd op, want ik wil geen uur verliezen en wil zoveel mogelijk van een dag genieten (ja, dat geeft soms irritaties bij mijn echtgenoot). Zo'n dag sluit ik wel graag af met lekker eten en een goed glas wijn. Ik ben overigens als de dood voor slangen (die ik ook al vaker ben tegengekomen).

Om jouw reizen bij goede en betrouwbare partijen onder te brengen, ben ik aangesloten als Travel Manager bij Face2Face Travel. 
Face2Face Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR, en via Face2Face Travel kan ik bij heel veel touroperators (ook bv. Duitse touroperators), hotelaanbieders, lokale agenten, cruisemaatschappijen, luchtvaartmaatschappijen, etc. alles voor je boeken. 

Ik hoor je denken dat als je zelf online boekt het wel goedkoper zal zijn als via een persoonlijk reisagent. Niets is minder waar. De prijs is meestal hetzelfde. Het voordeel van een boeking via mij is dat je een goed advies krijgt, er veel zorgen en geregel uit handen worden genomen, en bij problemen je een aanspreekpunt hebt. Sterker nog, ik ben altijd bereikbaar, bijna 24 uur/dag voor mijn klanten, en je hebt maar 1 contactpersoon. Laat mij voor jou het werk doen, dat scheelt jou echt uren zoeken! Want zie jij door de bomen het bos op internet? 

Hoe ga ik te werk?

Ik sta open voor alle vakanties en vakantiesoorten en uiteraard voor zakenreizen. Want jouw wens is belangrijk. Kan niet bestaat niet wat mij betreft. Reizen kan al vaak met een klein budget. Ik ben wel eerlijk tegen je, want als het budget niet realistisch is, vertel ik je dat ook. Want soms lijkt iets te mooi om waar te zijn, en dat is ook vaak zo. Je kunt me mailen of bellen of een what's app sturen met je wensen, maar het kan uiteraard ook persoonlijk. Ik kom bij je langs of je komt bij mij langs. Dat kan ook in de avonduren of in het weekend. We nemen al je wensen door en ik kom bij je terug met een of meerdere offertes die we samen kunnen doornemen en waar nodig kunnen aanpassen. Ben je blij, dan kunnen we boeken, zo niet, even goede vrienden. Je bent tot niks verplicht. Nu na corona reken ik advieskosten. De hoogte van de kosten hangt af van het type reis. Bij een boeking worden die advieskosten verrekend met de reissom. Mochten we niet tot een boeking komen, dan krijg je een factuur voor deze advieskosten. 

Je kunt nu ook al zelf reizen boeken op mijn site, onder het menu 'online boeken'. Bij vragen help ik je graag. Maar in principe gaat alles direct met betreffende touroperator. 

Via het contactformulier kun je eenvoudig contact met mij opnemen. Of je mailt, belt of appt me gewoon. 

Ik hoop je snel een keer te spreken!

Met reislustige groetjes,

Pascall