Wereldse Kerstpakketten, Sint cadeaus of gewoon originele cadeautjes

Gepubliceerd op: 19-11-2020

Het jaar vliegt voorbij, ondanks Covid19 en alle restricties. De dagen worden steeds korter, het weer is herfstachtig en het wordt kouder. De winter staat voor de deur. Het is alweer bijna Sinterklaas en ook kerst duurt niet lang meer. De periode van cadeaus geven en krijgen is hiermee aangebroken. En hoe leuk is het om iemand te verrassen in deze donkere dagen. Ben jij als ondernemer nog op zoek naar dat ene speciale kerstpakket voor jouw personeel? Zoek jij nog een origineel cadeau voor jouw Sinterklaas- of kerstlootje, of heb je nog een educatief cadeau voor een van je kids nodig?

NIEUW BIJ REISMETPASSIE
Samen met een van onze partners uit de reisbranche, Avila Reizen, verkoop ik wereldse cadeaus. Zij hebben een prachtige boetiek geopend met producten uit de hele wereld. Normaal breng ik jullie reizen hier (deels) onder. Maar nu kun je er ook prachtige cadeaus bestellen. Complete kerstpakketten met een reisthema, of originele cadeaus uit verschillende landen van de wereld. Een deel van de opbrengst gaat naar de Avila Foundation. De Avila Foundation steunt al jaren projecten op het gebied van Wildlife en vrouwen en kinderen. En last but nog least, je steunt mij als kleine reisondernemer met jouw aankoop.

KERSTPAKKETTEN
Buiten de standaard (nou ja, standaard kun je het niet noemen) kerstpakketten kunnen we jouw kerstpakket ook persoonlijk maken en geheel zelf samenstellen. Ik geef je graag meer informatie en advies. Er zijn pakketten in verschillende prijsklassen, maar alle pakketten bevatten producten van topkwaliteit.

 

BOEKEN
Niets is zo fijn als je voorbereiden op die ene reis aan de hand van een reisboek. Gedetailleerde reisgidsen van National Geographic zijn ook in de boetiek te bestellen. En vond jij die curry zo heerlijk toen je in Thailand was, of wil je weten hoe je die overheerlijke pasta uit Italië maakt? Je vindt hier ook kookboeken. Plus de fotoboeken van beroemd fotograaf Jimmy Nelson zijn ook een prachtig cadeau. Hier staan alle mooie boeken bij elkaar!

 

KINDERCADEAUS
Knuffels, prachtige wereldkaarten, wereldbollen, atlassen en bijvoorbeeld telescopen voor de kleine wereldreizigers hebben we ook in het assortiment. Je kind maakt zo kennis met de wereld op speelse wijze of je vind hier coole gadgets voor wat oudere kinderen. De kidscadeaus vindt je hier.

PROEF DE WERELD: WIJNEN, OLIJFOLIE, BIER, THEE, KOFFIE EN CHOCOLADE
Een
heerlijke port uit Portugal met kaasproeverij, een lekkere Zinfandel wijn uit Napa Valles USA, een echt stukje chocola uit Peru, echte Japanse groene thee, Haarlems bier en nog veel meer. Alles om lekker te genieten tijdens een gezellige middag of avond. Neem hier een kijkje om de wereld te proeven!

Er is nog veel meer te koop in deze reisboetiek! Ook handige reisproducten voor onderweg, prachtige kunst voor aan je muur. Die leeuwen die je zelf niet zo mooi voor je lens kreeg tijdens je reis in Zuid Afrika bijvoorbeeld. Die vind je hier.

Voor een compleet overzicht van alle cadeaus en pakketten, klik hier!

Droom weg naar je vakantieland of beleef voorpret voor een vakantie die je graag wil maken!

Heb je vragen, dan ben ik uiteraard voor je bereikbaar. Heb je vakantieplannen voor volgend jaar? Die mag je ook gerust met me delen. Ik denk graag met je mee.

 

Pascall van Mastrigt ©