Nog steeds helemaal blij met mijn wereldkaart

Gepubliceerd op: 06-10-2018

Ik ben nog altijd mega blij met mijn houten wereldkaart in mijn werkkamer. Het is echt een eye catcher en elke dag kijk ik ernaar en droom waar mijn volgende reis naar toe zal gaan. Ook klanten die mij bezoeken vinden het leuk te kijken waar het land precies ligt waar ze naar toe gaan. Ik was dit jaar alweer in verschillende landen en er staan er nog een paar op het programma dit jaar. Het leven van een reisagent is zwaar, haha. Ik blijf lekker prikken met mijn vlaggetjes dus. Het verveelt nooit

Zo was ik in mei in de USA en om precies te zijn in de staten Texas en New Mexico. Amerika is op mijn kaart perfect en groot weergegeven en de meeste staatshoofdsteden vind je makkelijk terug op de kaart. Dat is het voordeel als je een wat groter formaat besteld. In juli was ik in Cambridge en in Londen in Groot Brittannië. In augustus/september ben ik gaan wandelen in het Zugspitzgebiet in Lermoos, Oostenrijk en toen nog een weekje wandelen en wijnproeven in Italië. Volgende maand ga ik nog naar Portugal, in de buurt van Porto, voor het ANVR congres. Er staat nog een studiereis op het programma in december naar Zwitserland. Ik mag daar met een aantal collega’s de Jungfrau regio gaan verkennen. En dan is het met kerst weer tijd voor onze eigen jaarlijkse wintersport. Ik ‘prik’ dus lekker verder met mijn vlaggetjes op mijn kaart die ik kocht bij canvascompany. Je ziet zo precies waar ter wereld je was (en lucky me, voor mij is dat al aardig veel), maar je ziet ook vooral waar je nog niet was. De wereld is zo mega groot, ik hoop dat ik 120 jaar wordt en altijd kan blijven reizen. Zo’n wereldkaart is echt een pronkstuk aan je muur. Hij is er in diverse materialen.

Van supermodern en abstract, tot wat meer klassiek met duidelijk de namen van de landen. Voor iedereen wat wils. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar ze zijn er op hout, glas etc. Op canvas kan ook en dat is ook heel mooi. Voordeel is dat die niet zo zwaar zijn en ze wat makkelijker te bevestigen zijn aan de muur. Op canvas is ook heel betaalbaar. Bij de canvascompany hebben ze bv. een mooie, speciale kaart in prachtige kleuren voor een kinderkamer. Echt supervet. Niet alleen leuk voor kids die vaak met ouders reizen, maar ook super leerzaam bij het leren van topografie. En nog eens een apart mooi accessoire voor je kinderkamer. Ben jij ook een reisfreak en vind je het leuk om bij te houden waar je overal al was, dan is zo’n kaart een supermooie gadget. Een canvas foto bestellen is eenvoudig. Maar wat natuurlijk ook gaaf is, is om een mooie eigen foto op canvas te laten drukken. Of dat nu een foto is van je vakantie, van je kids of van een andere mooie herinnering, er is superveel mogelijk. Zo creëer je je eigen, unieke sfeerelementen voor je huis. Ik ben zelf fan van deze producten en vind ze ook super geschikt voor kerst of 5 december. Je kunt zelf heel eenvoudig zo'n mooie wereldkaart kopen. Hier vind je de wereldkaarten van diverse materialen. Boek jij tussen 6 oktober en 31 december 2018 een vakantie bij mij, dan maak je kans op een tegoedbon voor een wereldkaart van 120 x 80 cm. ter waarde van 119,95 euro. Je mag deze kaart zelf uitzoeken uiteraard.