Helemaal happy met mijn nieuwe world mappie!

Gepubliceerd op: 13-02-2018

Een tijdje geleden kreeg ik een leuk aanbod van een marketing meneer van wereldkaarten.nl. Kwam dat even goed uit! Want hij had een fantastische deal voor me. Het bespoedigde in dit geval zeer mijn keuze voor een wereldkaart, want zijn mooie aanbod was maar beperkte tijd geldig. Ik was namelijk al heel lang aan het kijken naar een mooie wereldkaart voor in mijn werkkamer, maar ik kon maar niet beslissen.

Best gek, want normaal gesproken heb ik daar weinig moeite mee. Een kaart van canvas, kurk, plexiglas, aluminium, hout of zelfs behang…….wat een keuze. En dan ook nog in een aantal formaten en in moderne kleuren, romantische kleuren, een vlinderpatroon, stippen en nog veel meer. Voor een hele moderne uitstraling zou ik de aluminium kiezen. Maar ik wil graag vlaggetjes prikken. Als persoonlijk reisagent komen mensen vaak bij mij thuis, en kunnen met één blik op de kaart meteen zien waar ik zelf al geweest ben en waar mijn  expertise ligt. Verder wilde ik er wel een paar namen op. Nee, niet omdat ik zelf niet weet waar wat ligt (ik had vroeger altijd een 10 voor topografie…..), maar omdat de mensen die hier bij mij aan huis een reis komen boeken ook kunnen zien waar ze naar toe gaan. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een houten exemplaar van 120 centimeter bij 80 centimeter. Een beetje een strakke uitstraling heeft deze kaart toch, door de witte achtergrond en de grijze kaart. Hier vind je overigens alle houten wereldkaarten, dan zie je meteen hoeveel keuze er is. 100 vlaggetjes krijg ik erbij. Daarmee kan ik niet alle plaatsen in de wereld markeren waar ik ooit geweest ben natuurlijk. Want ik ben een bevoorrecht mens, ik heb echt al heel erg veel gereisd. Ik besluit in de USA alle staten te nemen waar ik geweest ben, en in andere grote landen slechts de hoofdplaatsen die ik heb bezocht. Dan moet ik het redden. Hoe vind je mijn wereldkaart? Ik weet nog niet of ik hem ophang of zo op mijn kast laat staan in mijn werkkamer. Wat vind jij?

Vind je het ook leuk de plaatsen te markeren waar je al eens geweest bent, of misschien markeer je graag de plaatsen waar je nog naar toe wilt en heb je een mooi plekje in je huis? Kijk dan eens op wereldkaarten.nl en kies een kaart die bij jou past. Door de vele verschillende soorten vind je er zeker een die bij jou past. Ik denk dat ik nog maar eens een extra set vlaggetjes bestel, dan kan ik met een andere kleur ook aangeven waar ik nog graag naar toe wil gaan, mijn eigen reis-bucketlist. Ik kan je over veel bestemmingen van alles vertellen en je helpen je reis persoonlijk, uniek en onvergetelijk te maken. Bel, app of mail me voor een afspraak! Ik help je graag de wereld te ontdekken.