• darkblurbg

Aan de hand van mijn eigen ervaringen zal ik je telkens meenemen op mijn eigen vakanties, zakenreizen, citytrips etc. Mocht je iets aanspreken, vraag gerust de volledige route of verdere informatie bij me op. Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Nog steeds helemaal blij met mijn wereldkaart

Nog steeds helemaal blij met mijn wereldkaart

Ik ben nog altijd mega blij met mijn houten wereldkaart in mijn werkkamer. Het is echt een eye catcher en elke dag kijk ik ernaar en droom waar mijn volgende reis naar toe zal gaan. Ook klanten die mij bezoeken vinden het leuk te kijken waar het land precies ligt waar ze naar toe gaan. Ik was dit jaar alweer in verschillende landen en er staan er nog een paar op het programma dit jaar. Het leven van een reisagent is zwaar, haha. Ik blijf lekker prikken met mijn vlaggetjes dus. Het verveelt nooit.

Dordogne, je t’aime!

Dordogne, je t’aime!

Vorig weekend vertrokken we met 25 collega’s vanaf Rotterdam-Den Haag Airport naar het Franse Bergerac,. rechtstreeks met Transavia. Wij vierden hier ons 10-jarige jubileum van Face2 Face Travel, de fijne club waar ik als zelfstandig reisagent ben aangesloten. Het is mijn eerste keer vanaf deze luchthaven en ik kan je zeggen dat het best aangenaam is. Klein en overzichtelijk en alles gaat snel (behalve de weg er naar toe, afhankelijk van het tijdstip van je vlucht).

Deep in the heart of Texas!

Deep in the heart of Texas!

Jullie kennen dit nummer beslist of hebben het wel eens gehoord. Nou, ik was pas een aantal weken deep in the heart of Texas. Texas, the Lone Star State en don’t mess with Texas! En ik kan je zeggen, Texas is groot, afwisselend en heel veelzijdig. Wat mij betreft een top staat om je vakantie door te brengen. Ik heb zelf ook nog een prachtig stukje New Mexico meegepakt. Weer een vinkje bij een nieuwe staat, want in Texas was ik 5 jaar geleden ook al.

Relaxed Valencia

Relaxed Valencia

Een stedentrip naar Valencia is extreem populair op dit moment. Of eigenlijk al wel een hele tijd. Het is ook een heerlijke stad. Lekker relaxte sfeer en natuurlijk een stad die aan een mooi strand ligt. Je kunt stads- en strandleven combineren. De hoofdreden dat ik de stad bezocht was eigenlijk om het feit dat mijn jongste dochter er een tijdje Spaans studeert. En natuurlijk om mijn klanten van het best mogelijke advies te voorzien. Aan de ticketprijzen is te zien dat de stad erg in trek is.

Helemaal happy met mijn nieuwe world mappie!

Helemaal happy met mijn nieuwe world mappie!

Een tijdje geleden kreeg ik een leuk aanbod van een marketing meneer van wereldkaarten.nl. Kwam dat even goed uit! Want hij had een fantastische deal voor me. Het bespoedigde in dit geval zeer mijn keuze voor een wereldkaart, want zijn mooie aanbod was maar beperkte tijd geldig. Ik was namelijk al heel lang aan het kijken naar een mooie wereldkaart voor in mijn werkkamer, maar ik kon maar niet beslissen.

In Salzkammergut lustig sein.....lalalalalalalalala!

In Salzkammergut lustig sein.....lalalalalalalalala!

Afgelopen weekend mocht ik op studiereis naar een ook voor mij deels onbekend stukje Oostenrijk. Met 13 reisagenten bezochten we het Salzkammergut, of wel het Salzburgerland. Zoals de naam al verraad ligt dit in en om de mooie stad Salzburg. Nu ben ik qua Oostenrijk echt wel bevooroordeeld, want ik vind het een fantastisch land. Qua gastvrijheid, vriendelijkheid van de mensen, heerlijk eten, een gezellige sfeer kunnen er maar weinig landen aan Oostenrijk tippen. Reis je met me mee?

One night in Bangkok……and a few in Hua Hin

One night in Bangkok……and a few in Hua Hin

Huhu, ik kijk er naar uit! Even terug naar onze ‚old hometown‘ in juli. We zijn bijna 10 jaar terug in Nederland nu. Een jaar of zes geleden zijn we nog eens terug geweest, en oh, wat was er alweer veel veranderd. Er wordt gebouwd als een malle. De appartementen, hotels en ander onroerend goed komen als paddestoelen uit de grond. Benieuwd hoe het nu is. Veel mensen zeggen altijd tegen me, bah, Bangkok. Druk, vies…..nou ja, ik vind Bangkok helemaal geweldig!

Jasper, you are beautiful!

Jasper, you are beautiful!

Jasper, ja, hoe zal ik het omschrijven? Een klein authentiek dorpje middenin een gigantisch natuurgebied. Wij zijn er slechts 2 dagen gebleven, maar je kunt er, als je van wandelen houdt of graag op het water bent, gerust langer verblijven. De lodge waar wij verbleven lag midden in de natuur, aan een meer, en dus niet echt midden in Jasper. The Jasper Park Lodge (#JPL), een paradijsje op aarde. Je kunt natuurlijk de auto nemen naar het dorp, maar wandelen kan ook. Binnen 5,4 km bereik je te voet

Berlijn is een supercoole stad!

Berlijn is een supercoole stad!

Afgelopen dagen mocht ik weer naar Berlijn! Zakelijk dit keer. Eén keer per jaar vindt hier de grootste toeristische beurs ter wereld plaats. Dé ideale plek om inspiratie voor mij op te doen, en alle nieuws uit de reiswereld in me op te nemen. Maar, Berlijn is niet alleen zakelijk een fijne stad om naar toe te reizen. Het is een heerlijke stad voor een lang weekend of gewoon een aantal dagen er tussen uit te gaan en je te laten overwelmen door de prachtige oude gebouwen, lekker te winkelen, iets

Icefields Parkway - van Banff naar Jasper

Icefields Parkway - van Banff naar Jasper

Zoals beloofd kom ik weer terug met een stukje over onze Canadareis afgelopen zomer. Ik neem je mee over de Icefields Parkway. De Highway 93, ofwel de Icefields Parkway verbindt Lake Louise met Jasper. 232 Kilometer natuurgeweld, want je rijdt zo van het Banff National Park het Jasper National Park in. Deze route is echt super cool! En dat vind ik niet alleen, de Condé Nast Traveller heeft deze weg uitgeroepen tot een van de meest mooie routes ter wereld! Ik had er al veel over gelezen, maar jee

Ich will schifoan, ohohoh…..

Ich will schifoan, ohohoh…..

Wie kent dit après-ski lied ook (van Wolfgang Ambros)? Nu het voorjaar toch niet lijkt door te zetten in ons koude kikkerlandje, krijg ik megaveel zin om te gaan skiën! Normaal gesproken gingen we meestal met kerst, maar afgelopen kerst niet. De sneeuwcondities zijn de laatste paar jaar in die periode niet optimaal geweest. En ik heb geen zin om met duizenden andere wintersporters een beperkt stukje piste te delen. Nu heb ik net geboekt, jay! Heerlijk in mijn geliefde Oostenrijk een paar dagen!

Alberta, Canada

Alberta, Canada

Afgelopen zomer kwam een van mijn grootste dromen uit. Een prachtige rondreis door Canada. Om precies te zijn Alberta en British Columbia, aan de westkant. Mijn hemel, wat keek ik naar deze reis uit. Ik ben een echt bergenmeisje. Aan bergen geen gebrek aan de westkant van Canada. Maar er is zoveel meer. Prachtige meren, watervallen, wild life, wijnregio, authentieke dorpjes en natuurlijk de stad Vancouver. We hebben in 3,5 weken heel veel gezien en gedaan. En nee, niet met een camper dit keer, m

Ontdek veelzijdig Malta

Ontdek veelzijdig Malta

In november was ik op Malta, een klein eiland in de Middellandse Zee. Officieel is Malta een republiek en bestaat uit de eilanden Malta, Gozo en Comino. Malta is de grootste van de drie. Malta is divers, er is van alles te zien en het heeft een heel aangenaam klimaat van maart t/m november. Ik neem je mee op reis......naar Malta